CELEBRITIES

Η Cindy Crawford και η κόρη της Kaia Gerber πόζαραν μαζί στο εξώφυλλο της Vogue


15 Μαρτίου 2016

cindy-kaia-570.jpg

H ομοιότητα της Cindy Crawford με την κόρη της Kaia Gerber είναι εκπληκτική! Η 14χρονη ήταν εξαρχής τυχερή που κληρονόμησε τα γονίδια της μητέρας της τα οποία της χάρισαν το πολύτιμο εισιτήριο στο χώρο της μόδας, όμως αυτό σίγουρα δε θα ήταν από μόνο του αρκετό. Η Kaia Gerber είχε την καλύτερη δασκάλα στο πλευρό της, η οποία τη βοήθησε να αναπτύξει το ταλέντο της στο modeling, καθώς έχει ήδη καταχωρημένες στο βιογραφικό της λαμπρές συνεργασίες με αρκετούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Cdg

Αυτή τη φορά πέρασε ακόμη ένα μεγάλο τεστ όταν πόζαρε μαζί με την μητέρα της στον φακό του Mario Testino για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue, αφήνοντας και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις.

kaia

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με δερμάτινα μαύρα jackets στο ίδιο στιλ, καθώς το 14χρονο μοντέλο αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Alexander Wang για φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.