CELEBRITIES

Sex & The City: Ποιος ήταν ο παραλίγο Mr.Big;


28 Μαρτίου 2016

Ο  Mr. Big του «Sex and the City» έχει σαγηνεύσει εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο με τον γοητευτικό κι ερωτεύσιμο χαρακτήρα του και αν συμπεριλάβουμε και την ταύτιση των γυναικών με την ηρωίδα Carrie Bradshaw που την ταλαιπώρησε τον κάνει έναν από τους πιο θελκτικούς αντρικούς ρόλους της σειράς.

Βέβαια, αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως αρχικά η σκέψη του σκηνοθέτη έτρεχε σε άλλον ηθοποιό για τον ρόλο του Mr. Big και δεν ήταν ο Chris Noth.

alec-baldwin-768

Όπως  αποκάλυψε ο Darren Star στο Entertainment weekly κάποιον άλλο είχε σκεφτεί αρχικά  για να υποδυθεί τον εραστή της Carrie Bradshaw και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Alec Baldwin: «Αρχικά σκεφτόμουν τον Alec Baldwin στο ρόλο του Big. Δεν βλέπω “Law & Order”, αλλά όταν συνάντησα τον Chris Noth θεώρησα πως θα είναι ιδανικός για το ρόλο. Θυμάμαι την πρώτη του ανάγνωση για το ρόλο, και το πόσο καλός ήταν σε αυτή. Δε λέω πως ο Chris ήταν ο Mr. Big, αλλά πως πρόσθετε άνετα πολλά από την περσόνα του στο ρόλο», βέβαια, τον ρόλο κέρδισε ο Chris Noth που όλες (ή σχεδόν όλες) αγαπήσαμε.

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.