CELEBRITIES

H Cameron Diaz ποζάρει χωρίς μακιγιάζ για το νέο της βιβλίο


31 Μαρτίου 2016

cameron-diaz-570.jpg

Οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν γίνει εμμονή των περισσότερων celebrities του Hollywood οι οποίοι δεν αντέχουν να βλέπουν το σώμα και το πρόσωπο τους να γερνάει, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να είναι πλέον αγνώριστοι. Η Cameron Diaz ανήκει στην μειοψηφία των ανθρώπων που έχουν συμβιβαστεί με την ηλικία τους και αισθάνονται όμορφοι ακόμα και με λίγες ρυτίδες παραπάνω. Χθες η 43χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ με σκοπό να προωθήσει το νέο της βιβλίο με τίτλο: " The Longevity Book". Το εντυπωσιακό στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν είναι οι ελάχιστες ρυτίδες στα μάτια και το περίγραμμα των χειλιών, αλλά το υπέροχο χαμόγελο της και τα εκφραστικά καταγάλανα μάτια της.

cameron diaz

Η ίδια εξήγησε το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να γράψει αυτό το βιβλίο λέγοντας: "Αισθάνομαι ότι το να μεγαλώνει κανείς θεωρείται κακό. Γι αυτό και θέλησα να γράψω αυτό το βιβλίο για να μπορέσουν όλοι να καταλάβουν τι πραγματικά σημαίνει αυτό. Έτσι θα μπορέσουμε όλοι να εμψυχώσουμε τους εαυτούς μας στη δική μας αναζήτηση για καλή ζωή και για πολύ καιρό".

Η Cameron Diaz φαίνεται να έχει αφήσει στην άκρη την υποκριτική δίνοντας στον εαυτό της ένα νέο ρόλο, αυτό του guru έμπνευσης. Στόχος της σύμφωνα με την ίδια είναι να δώσει τις κατάλληλες πληροφορίες για να μεγαλώσει κανείς όμορφα. Για εκείνη οι 5 πυλώνες για μία χαρούμενη και μακράς διάρκειας ζωή είναι: Η καλή διατροφή, η γυμναστική, ο καλός ύπνος, η αποβολή του στρες και οι καλές σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.