CELEBRITIES

Πόσα χρήματα κερδίζουν οι αδερφές Kardashians-Jenners για κάθε δημοσίευσή τους στο Instagram;


2 Απριλίου 2016

Οι αδερφές Kardashians - Jenners είναι αναμφισβήτητα οι βασίλισσες των social media στα οποία δεν περνά ούτε μία μέρα που να μην ανεβάσουν φωτογραφίες. Μπορεί να το κάνουν για να διατηρούν την επαφή τους με τους ακολούθους τους αλλά υπάρχει και ένας άλλος λόγος πολύ πιο ενδιαφέρον!

Ξέρετε πόσα χρήματα κερδίζουν μόνο με μία δημοσίευσή τους στο Instagram; «Παλιότερα οι διαφημίσεις πωλούνταν στα περιοδικά ή στην τηλεόραση», εξήγησε η υπεύθυνη μάρκετινγκ και εμπορικού τμήματος της ιστοσελίδας Page Six, που δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά της. «Τώρα οι εταιρίες πληρώνουν 400.000  δολάρια για ένα ποστ των Kardashians στο  Instagram», αποκάλυψε .

Οι δημοσιεύσεις αφορούν προϊόντα μακιγιάζ, ρούχα, μουσική και προσωπικά είδη και αξεσουάρ.

Η κάθε Kardashian μάλιστα κοστολογείται με διαφορετικό τρόπο. Η Kim που μανατζάρεται από τον σύζυγό της, κλείνει τις δικές της συμφωνίες που ξεκινούν από τις 200.000 ευρώ. Οι αδελφές της μανατζάρονται από την μητέρα τους Kris Jenner: «Η μητέρα κλείνει τις συμφωνίες για τις διαφημίσεις», δήλωσε το στέλεχος. Κάθε μία από αυτές προβάλει αυτό που της αρέσει περισσότερο από την μόδα, την τηλεόραση και το μακιγιάζ. Όσο για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που τους αποφέρουν πολλά εκατομμύρια;

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι:

  • Η Khloé έχει δικό της σόου: «Koctails With the Khloé».
  • Η Kendall Jenner είναι μοντέλο για πολλές γνωστές εταιρείες όπως η Vogue.
  • Η Kylie Jenner έχει δική της μάρκα κραγιόν.
  • Η Kourtney Kardashian εμφανίζεται σε σόου και διατηρεί την μπουτίκ της οικογένειας Dash.
Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.