CELEBRITIES

Victoria Beckham: Τελικά τι συνέβη με το photoshop της Vogue;


13 Απριλίου 2016

Victoria-Beckham-for-Vogue-China-2.jpg

Η εικόνα της αποπνέει πάντα μια κομψή και πιο comme il faut αύρα, επομένως μας αρέσει ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τη Victoria Beckham σε πιο αντισυμβατικές φωτογραφίσεις. Το editorial της για τη Vogue China ήταν ακριβώς αυτό, με τη Βρετανίδα σχεδιάστρια να εντυπωσιάζει τόσο με το απλό της look και τον τρόπο που πόζαρε όσο και… με το photoshop που έγινε από το περιοδικό.

Victoria-Beckham

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες, έχει ξεσπάσει σάλος σχετικά με το «κομμένο» κομμάτι από τον γλουτό της, με τους πάντες να διατείνονται ότι πρόκειται για υπερβολικό photoshop από τη Vogue China. Εκπρόσωπος του περιοδικού έσπευσε βέβαια να ξεκαθαρίσει την παρανόηση, εξηγώντας ότι δεν πρόκειται παρά για μια "οφθαλμαπάτη" που δημιουργεί το λευκό εσώρουχο που φορά η Victoria, σε συνδυασμό με τις φωτοσκιάσεις και το black & white concept της φωτογράφισης. Εμείς θεωρούμε ότι όντως πρόκειται γι’ αυτό – διαφορετικά η ίδια θα είχε προσέξει το λάθος, πριν μοιραστεί τις λήψεις με τους 9.8 εκ. followers της στο Instagram.

[gallery-595987]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.