CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Μιλά ανοιχτά για το σεξ μετά τα 40 και αποκαλύπτει


13 Απριλίου 2016

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Self η διάσημη ηθοποιός ποζάρει με το σεξαπίλ της να ξεχειλίζει και τάσσεται υπέρ της έκφρασης της σεξουαλικότητας ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, επαγγέλματος, οικογενειακής κατάστασης και πνευματικού επιπέδου.

Αναλυτικότερα, η ηθοποιός δηλώνει και παράλληλα αναρωτιέται: «Έχουμε αυτή την ιδέα ότι δεν μπορείς να είσαι μητέρα και επιτυχημένη επαγγελματίας και να σου αρέσει να κάνεις sex. Πώς μπορεί μία έξυπνη γυναίκα να είναι και ένα σεξουαλικό ον;»

COVER-4-417x460

Ακόμη, σχολιάζει με καυστικότητα τις συνήθεις αντιδράσεις και απόψεις των ανθρώπων λέγοντας: «Για παράδειγμα, “Κάνει σεξ η Gwyneth; Αλήθεια; Δεν φαίνεται αυτά τα δύο να ταιριάζουν”».

1-8-320x460

Και, ποζάροντας για το εξώφυλλο του περιοδικού επιδεικνύοντας με καμάρι τους σέξι κοιλιακούς και το αψεγάδιαστο σώμα της, καταλήγει στο εξής: «Είναι πολύ σημαντικό ως μητέρες και ως γυναίκες να συνεισφέρουμε στην κοινωνία όπως είμαστε, ότι η αληθινή σεξουαλικότητά μας δεν χάνεται ή μπαίνει στην άκρη».

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.