CELEBRITIES

Lady Gaga: Τα συγκινητικά της λόγια για το θάνατο του Prince


25 Απριλίου 2016

To πρωί της περασμένης Πέμπτης, ο Prince βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του στην Minnesota βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο της μουσικής. Τρεις μέρες μετά, η Lady Gaga αποχαιρέτησε το είδωλο της με ένα συγκινητικό post στο instagram γράφοντας τα εξής:

prince

"Αρχίζω να πιστεύω ότι όταν πεθαίνουμε οι ψυχές μας αιωρούνται για τουλάχιστον μια στιγμή, αν όχι περισσότερο, πριν αναπαυτούν ή μεταφερθούν στη συνείδηση ενός ήδη ζωντανού όντος ή ίσως ενός νεογέννητου μωρού. Είναι καταπληκτικό που ο Prince μοιράστηκε τόσο έντονα την ψυχή του με εμάς πριν το θάνατο του και τώρα εμείς θα πρέπει να αναπληρώνουμε διαρκώς την κληρονομιά του και όλα όσα έχει ακόμα να δώσει από το υπερπέραν. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τη ζωή σου μαζί μας Prince.Έχουμε μάθει τόσα πολλά. Απλά έπρεπε να συναντήσεις τον Θεό νωρίς, έπρεπε να πας επάνω για να καινοτομήσεις στον παράδεισο".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.