CELEBRITIES

Beyonce: Με ποια διάσημη star λέγεται ότι την απάτησε ο Jay-Z;


27 Απριλίου 2016

Το νέο album της Beyonce, Lemonade, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις λίγες μέρες πριν, φαίνεται ότι κρύβει πολλές juicy λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο της με τον γνωστό rapper και επιχειρηματία, Jay-Z. Γεμάτο υπονοούμενα για εξωσυζυγικές του σχέσεις, περιέχει κομμάτια και στίχους που καταδεικνύουν ότι ο σύζυγός της έχει υπάρξει αρκετά άτακτος. Συγκεκριμένα, οι fans έχουν ξεσηκωθεί με έναν συγκεκριμένο στίχο ("Becky with the good hair") ο οποίος περιλαμβάνεται σε ένα από τα κομμάτια του δίσκου, με τίτλο Sorry, με το κοινό να θεωρεί πως απευθύνεται στην κοπέλα με την οποία την απάτησε ο Jay-Z.

rita

Μάλιστα, οι φήμες λένε πως η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι άλλη από τη Rita Ora, η οποία έχει υπάρξει κάτω από την καλλιτεχνική του στέγη στο παρελθόν. Ο λόγος που φαίνεται να πυροδότησε τις φήμες ήταν μια φωτογραφία της Rita στο snapchat, όπου φορούσε ένα σουτιέν διακοσμημένο με λεμόνια, λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του Lemonade.

Από την άλλη, πηγές αναφέρουν ότι ο στίχος δεν αναφέρεται σε μία μόνο γυναίκα, καθώς ο Jay-Z είχε διάφορες εξωσυζυγικές περιπέτειες, ειδικά πρωτού γεννηθεί η κόρη τους το 2012. Χωρίς λοιπόν να είμαστε σίγουρες για κάτι, το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι γιατί κανείς να κοιτάξει αλλού, όταν έχει για σύζυγο την εκρηκτική Beyonce.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.