CELEBRITIES

Χρόνια πολλά Uma Thurman!


29 Απριλίου 2016

Γεννήθηκε στις 29/04/70 στη Βοστόνη και το αριστοκρατικό και πανέμορφο παρουσιαστικό της την οδήγησαν από νωρίς στο να ασχοληθεί με το modelling. Βέβαια, η Uma Thurman διέθετε από μικρή καλλιτεχνική φλέβα, γι' αυτό και η ενασχόλησή της με την υποκριτική δεν άργησε να έρθει. Με διάφορους μικρούς ρόλος σε τηλεόραση και κινηματογράφο, η Uma εισέβαλλε για τα καλά στη συνείδησή μας το 1994,  ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Mia Wallace στη μεγάλη επιτυχία Pulp Fiction του Quentin Tarantino, ο οποίος της χάρισε και μία υποψηφιότητα για βραβείο Oscar.

Μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός πρωταγωνίστησε και πάλι σε blockbusters με την υπογραφή του, όπως τα Kill Bill Vol. 1 και Kill Bill Vol.2, με τον ίδιο να την χαρακτηρίζει ως μούσα του. Το 2003 απασχόλησε τα media λόγω του χωρισμού της με τον Ethan Hawke, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 1998 και απέκτησαν δύο παιδιά. Η ίδια χειρίστηκε την κατάσταση με εξαιρετική διακριτικότητα.

Στη photo gallery που ακολουθεί συγκεντρώνουμε 10 από τις καλύτερες εμφανίσεις της με λευκό χρώμα, το οποίο η ίδια λατρεύει καθώς αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την έμφυτη ομορφιά της, ενώ παρακάτω θα βρείτε και ορισμένα facts που ίσως δε γνωρίζατε για εκείνη.

  • Παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με τις φλέβες της και τον φόβο για πιθανές επιπλοκές στον τοκετό, κατάφερε να γίνει μητέρα τρεις φορές.
  • Η μητέρα της και η γιαγιά της υπήρξαν μοντέλα, επομένως φαίνεται πως ήταν στο DNA της να ασχοληθεί με το modelling.
  • Στην Ινδική μυθολογία, το όνομά της είναι συνώνυμο του φωτός και της ομορφιάς.
  • Ο ρόλος της Lara Croft προορίζονταν για εκείνη, η ίδια όμως τον απέρριψε και έτσι δόθηκε στην Angelina Jolie.
[gallery-606116]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.