CELEBRITIES

Obama για Kendall Jenner: "Δεν έχω ιδέα τι κάνει"


3 Μαΐου 2016

Obama-570.jpg

Αυτή την απορία που εξέφρασε ο Obama στο τελευταίο του White House Correspondent's Dinner, στον Λευκό Οίκο, την έχουν πολλά εκατομμύρια ανθρώπων πάνω στον πλανήτη. Αν πέσει ένας εξωγήινος σήμερα στη Γη και δει την δημοφιλία της οικογένειας Kardashian θα ρωτήσει για ποιο λόγο είναι δημοφιλείς. Τι θα του απαντούσατε; Ο Πρόεδρος Obama πάντως, αν τον συναντούσε στο Area 51 δεν θα ήξερε τι να πει.

Για κάποιο λόγο στο φετινό δείπνο έδωσε το παρών και η Kendall Jenner, η οποία για να είμαστε ειλικρινείς είναι η μόνη που έχει κάποια ιδιότητα. Όμως ο Obama που δεν είναι πολύ στα μέσα και στα έξω ένιωσε την ανάγκη να φανεί ειλικρινής όταν ρωτήθηκε αν μίλησαν. «Είχαμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε στα παρασκήνια και μοιάζει πολύ καλή γυναίκα. Δεν είμαι σίγουρος για το τι κάνει στη ζωή της, αλλά μου λένε ότι το προφίλ του Λευκού Οίκου στο Twitter θα κάνει πάταγο χάρις σε εκείνη».

kendall jenner

Η ίδια η Kendall αποκάλυψε ότι ο Obama της ζήτησε να δώσει χαιρετισμούς στον Kanye και την Kim, ενώ στην υπόλοιπη διάρκεια της βραδιάς πέρασε το χρόνο της αναρτώντας φωτογραφίες στο Snapchat και το Instagram όπου κάνει squeeze στο στήθος της.

kendall

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.