CELEBRITIES

Οι δύο πιο kitsch εμφανίσεις του Met Gala


4 Μαΐου 2016

PicMonkey-Collage-5.jpg

Τα περισσότερα από τα δυνατά ονόματα του φετινού Met Gala υπερασπίστηκαν με σθένος το δικαίωμα τους όχι μόνο να μην είναι minimal και stylish αλλά μάλλον διεκδικούν δυναμικά το βραβείο της πιο kitsch εμφάνισης με διαφορά.

Μπορεί το φετινό θέμα να ήταν «Fashion in an Age of Technology» και οι celebrities να έβαλαν τα δυνατά τους να είναι into it, αλλά δύο διάσημες κυρίες, το τερμάτησαν.

Πρώτη και καλύτερη η Nicki Minaj με μπούστο που βγάζει μάτι και outfit που δεν κολάκευε καθόλου το ύψος και τον παραπάνω από juicy σωματότυπό της. H 33χρονη ράπερ επέλεξε ένα μαύρο σύνολο του Moschino που δεν μας άρεσε καθόλου κατατάσσοντάς την top 1 στη λίστα των πιο κακοντυμένων.

Κι η Madonna όμως δεν απέχει πολύ. Με ένα Gothic outfit που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία, περπάτησε στο κόκκινο χαλί, παίζοντας τον αγαπημένο της ρόλο, αυτό της προκλητικής persona. Το στήθος και τα οπίσθια καλύφθηκαν από λίγη μαύρη δαντέλα και η 57χρονη σταρ περισσότερο θλίψη μας προκάλεσε παρά οποιοαδήποτε διάθεση για επικριτικά σχόλια. Bummer Ladies...

[gallery-608123]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.