CELEBRITIES

Χρόνια πολλά Adele!


5 Μαΐου 2016

Γεννήθηκε στις 5 Μαϊου το 1988 και σε ηλικία μόλις 20 ετών κατάφερε να προκαλέσει πανικό στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Έχοντας καταφέρει πλέον να αναφερόμαστε σε αυτή με το μικρό της όνομα - σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το επώνυμό της είναι Adkins, η εκπληκτική performer από τη Βρετανία ανήκει πλέον στις πιο ακριβοπληρωμένες καλλιτέχνιδες της γενιάς μας. Το ντεμπούτο της στη μουσική έγινε με το album «19», το 2008,  ενώ τη μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε λίγα χρόνια αργότερα, με το album «21», το 2011, το οποίο της χάρισε και αυτό αμέτρητες διακρίσεις και βραβεία.

Εκτός από την καλλιτεχνική της πορεία, η οποία γρήγορα την εκτόξευσε στην κορυφή, η Adele είναι πλέον γνωστή και για το χαρακτηριστικό beauty look της, το οποίο κατά βάση περιλαμβάνει έντονο, γατίσιο μακιγιάζ στα μάτια με παχιές στρώσεις eyeliner και χείλη είτε σε φυσικές αποχρώσεις είτε σε κόκκινο της φωτιάς. Πόσο όμως έχει αλλάξει η νεαρή τραγουδίστρια, από τη στιγμή που μας πρωτοσυστήθηκε; Με αφορμή τα σημερινά της γενέθλια, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο εμβληματικές της εμφανίσεις, οι οποίες αποδεικνύουν ότι έχει κάποιες σταθερές beauty αξίες που δεν αλλάζει για κανένα λόγο.

[gallery-608073]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.