CELEBRITIES

Κάννες 2016: Η Susan Sarandon "τα χώνει" στον Woody Allen


16 Μαΐου 2016

"Δεν έχω τίποτα καλό να πω για τον Woody Allen, οπότε καλύτερα ας μην το πάμε προς τα κει", απάντησε η πασίγνωστη ηθοποιός, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης αυτή τη φορά στο "Café Society" του οπτικοποίησε ένα ειδύλλιο ενός νεότερου άνδρα με μία μεγαλύτερή του ηλικιακά γυναίκα, τη στιγμή που το σύνηθες για τον ίδιο είναι το ανάποδο.

Σ' αυτήν την αιχμηρή δήλωση φτάσαμε χθες και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της ζωντανής συνομιλίας των "Kering’s Women in Motion talks" στο  69ο Φεστιβάλ Καννών που στην προκειμένη είχαν θεματική την επέτειο των 25 χρόνων από την κυκλοφορία της ταινίας "Thelma & Louise". Κατά τη διάρκειά της, ετέθησαν διάφορες ερωτήσεις στην ίδια καθώς και στη συμπρωταγωνίστριά της Geena Davis, μεταξύ των οποίων και η προαναφερθείσα που αφορούσε στην ταινία που "άνοιξε" το φεστιβάλ.

e4b8a66e-71d9-415c-8641-5a73df373e71-2060x1236-460x276

Εννοείται πως μετά από την εν λόγω απρόσμενη αντίδρασή της, οι δημοσιογράφοι κατάλαβαν πως η υπόθεση έχει "ψωμί" και επέμειναν η Susan Sarandon να αναπτύξει τη σκέψη της. Εκείνη ενέδωσε στις πιέσεις και διευκρίνισε τα πάντα με την εξής ατάκα: "Νομίζω πως κακοποίησε σεξουαλικά ένα παιδί και δεν πιστεύω πως αυτό είναι κάτι σωστό. Έχει περάσει πολύ στα ψιλά γράμματα εδώ, αλλά είναι αλήθεια".

Τα "όργανα" είχαν ξεκινήσει βέβαια νωρίτερα, από τη μάλλον αποτυχημένη απόπειρα χιούμορ του οικοδεσπότη της τελετής έναρξης Laurent Lafitte που είπε κάτι του τύπου: "'Εχετε γυρίσει τόσα πολλά από τα έργα σας εδώ στην Ευρώπη και παρόλα αυτά δεν έχετε καταδικαστεί για βιασμό στις Ηνωμένες Πολιτείες", συσχετίζοντας σχεδόν τους ισχυρισμούς της κόρης του  Allen, Dylan Farrow περί σεξουαλικής κακοποίησης με το σκάνδαλο του Ρομάν Πολάνσκι για τον βιασμό ενός 13άχρονου κοριτσιού εξαιτίας του οποίου οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Σατανική σύμπτωση; Μία εβδομάδα νωρίτερα, ο γιος του Ronan Farrow δημοσίευσε ένα κομμάτι στον Hollywood Reporter στηλιτεύοντας τα media που εσκεμμένα αγνοούν τους ισχυρισμούς της αδερφής του Dylan για τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίησή της από τον πατέρα τους, όπως και την επιλογή τους να μην πραγματοποιούν στον διάσημο σκηνοθέτη και σεναριογράφο στοχευμένες ερωτήσεις επί του θέματος.

Κι ενόσω ο ίδιος ο Woody Allen παντελώς ανεπηρέαστος από τα παραπάνω και χωρίς να ιδρώνει καθόλου το αυτί του, τόνισε πως ως κωμικός δε θέλει ούτε να κρίνει ούτε να λογοκρίνει κανέναν συνάδελφό του που θέλει να κάνει οποιοδήποτε αστείο, η πρόσφατη συνεργάτιδά του, Blake Lively έσπευσε να τον υπερασπιστεί στους Los Angeles Times. Επεσήμανε πως είναι επικίνδυνο να βασίζεται κανείς σε πράγματα για τα οποία δεν έχει πλήρη γνώση, ενώ σύμφωνα με τη δική της εμπειρία ο "μέντοράς" της ενδυναμώνει τις γυναίκες.

To διαβάσαμε στο toratora.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.