CELEBRITIES

Kate Moss: Ποια νεαρή "αντέγραψε" την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Καννών;


17 Μαΐου 2016

Μπορεί να της πήρε 15 χρόνια, η Kate Moss όμως περπάτησε και πάλι στο κόκκινο χαλί των Καννών. Το διάσημο supermodel βρέθηκε στην πρεμιέρα του φιλμ "Loving", με μια εμφάνιση που παρέδωσε μαθήματα minimal κομψότητας, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

spl1283346_013

Το Halston vintage φόρεμα που επέλεξε, σε one shoulder στιλ και φλογερή κόκκινη απόχρωση αλλά και οι εντυπωσιακές πόζες για τους φωτογράφους μας θύμισαν γιατί θεωρείται ακόμη ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα που έχουν περάσει από τον χώρο, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε και η 18χρονη αδερφή της, Lottie Moss, η οποία θεωρείται σημαντική ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του μόντελινγκ.

Loving - Red Carpet Arrivals - The 69th Annual Cannes Film Festival

Το νεαρό ανερχόμενο μοντέλο μάλλον "αντέγραψε" την επιλογή της μεγάλης τς αδερφής, επιλέγοντας φόρεμα σε ίδια απόχρωση και παρόμοιο στιλ, κάτι που βρίσκουμε αρκετά χαριτωμένο αφού μας απέδειξε πως η καθεμία μπορεί να υποστηρίξει το φλογερό κόκκινο με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.