CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Τι συμβαίνει και κρύβει το πρόσωπο της;


24 Μαΐου 2016

Gwyneth-Paltrow2.jpg

Χθες τα μεσάνυχτα η Gwyneth Paltrow προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο JFK στην Νέα Υόρκη, έχοντας μαζί της τον γιο της Moses και οι paparazzi την περίμεναν για να την απαθανατίσουν κατά την έξοδο της. Η ίδια όμως όχι μόνο δεν τους έκανε την χάρη, αλλά αντέδρασε με έναν ασυνήθιστο για εκείνη τρόπο. Κάλυψε επιμελώς όλο της το πρόσωπο με το φουλάρι της, ενώ για βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται να φανεί τίποτα, προηγουμένως είχε φορέσει και τα γυαλιά της.

Η ακραία στάση της απέναντι στους φωτογράφους, έβαλε πολλούς σε υποψίες ότι ενδεχομένως να έχει κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπο της, αφού τις άλλες φορές που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα κοινωνική, όμως δεν προσπαθούσε να κρυφτεί. Μία άλλη εκδοχή για την μυστηριώδη συμπεριφορά της, είναι το ενδεχόμενο να ήταν ταλαιπωρημένη από την πτήση και κυρίως να μην ήθελε να εκθέσει το παιδί της στην δημοσιότητα. Επομένως μπορεί να τον συμβούλευσε να κρύψει το πρόσωπο του και να έκανε και εκείνη το ίδιο ώστε να μην αισθάνεται άσχημα o Moses.

[gallery-620897]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.