CELEBRITIES

Ο Brooklyn Beckham αναλαμβάνει το Instagram της Vogue China


25 Μαΐου 2016

Η καλλιτεχνική του φλέβα και το ταλέντο στη φωτογραφία έχουν ξαναγίνει θέμα συζήτησης, αφού έχει φτάσει στο να φωτογραφίσει μέχρι και για λογαριασμό του οίκου Burberry. Ο μεγάλος γιος των Beckham, Brooklyn, ο οποίος αυτές τις μέρες μας απασχολεί χάρη στη σχέση του με την Chloe Grace Moretz, είναι ο νέος guest editor της Vogue China για τις επόμενες τρεις μέρες, αναλαμβάνοντας το Instagram feed του περιοδικού.

13267532_1562879047346084_1383288873_n

Cover star του νέου τεύχους, ο 17χρονος Brooklyn, χαρακτηριστικό δείγμα της νέας γενιάς και όσων αυτή εκπροσωπεί, επιστρατεύεται από τον κολοσσό των media προκειμένου να δώσει μια νέα αύρα και να προσελκύσει το νεανικό κοινό.

Σίγουρα πρόκειται για μία κίνηση ματ του νεαρού star, ο οποίος τώρα έχει ξεκινήσει να απασχολεί τα media πιο εντατικά, με την προσοχή να στρέφεται όλο και περισσότερο πάνω του. Διαθέτει βέβαια και ένα σημαντικό background, αυτό των διάσημων γονιών του, επομένως μένει να δούμε αν θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί σωστά τη δημοσιότητα που απολαμβάνει.

Προς το παρόν αναμένουμε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες του μέσα από τον λογαριασμό της Vogue, με όσες έχει ανεβάσει μέχρι στιγμής να απεικονίζουν στιγμές από την καθημερινότητά του με τα αδέρφια του ενώ το black & white θέμα που έχει επιλέξει δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

[gallery-621644]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.