CELEBRITIES

Σοκάρουν τα νέα για την Julia Roberts: Χάνει σταδιακά την όραση της


26 Μαΐου 2016

H Julia Roberts υπέστη μεγάλο σοκ μετά τη διάγνωση των γιατρών της, όταν της ανακοίνωσαν ότι αρχίζει σταδιακά να χάνει την όραση της. Η 48χρονη ηθοποιός ήταν εκ γενετής τυφλή από το ένα μάτι και δυστυχώς πρόκειται να χάσει την όραση της και από το δεύτερο, με την καλύτερη των περιπτώσεων να φτάσει σε σημείο που δεν θα μπορεί να οδηγήσει. Ένας από τους στενούς της φίλους δήλωσε ότι ο μεγαλύτερος φόβος της είναι ότι θα χάσει πλήρως την όραση της λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο χειρότερος εφιάλτης για εκείνη είναι ότι δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να αντικρίζει τα παιδιά της".

julia roberts george clooney

Η Julia Roberts έδειξε τεράστια δύναμη ψυχής στο φεστιβάλ των Καννών, αφού εμφανίστηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πλευρό του George Clooney για το promo της ταινίας "Money Monster" στην οποία πρωταγωνιστούν. Πίσω όμως από τα φώτα και την λάμψη της βραδιάς η ψυχολογία της ήταν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο δυσάρεστο νέο για την αγαπημένη ηθοποιό καθώς υπάρχει και η φήμη ότι πάσχει επίσης από ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.