CELEBRITIES

Οι royal εμφανίσεις που παραδίδουν μαθήματα casual dressing


31 Μαΐου 2016

Μπορεί να είναι γνωστές για τις άψογες και, πολλές φορές, κάπως συντηρητικές εμφανίσεις τους, αφού το royal dress code δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για πειραματισμούς, οι εκπρόσωποι όμως του εκάστοτε παλατιού μας έχουν εκπλήξει αρκετές φορές ευχάριστα στο πλαίσιο των πιο casual εμφανίσεών τους.

Με Πριγκίπισσες, Δούκισσες και Βασίλισσες νέας κοπής να απασχολούν πλέον τα media, τόσο χάρη στη δράση τους όσο και για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, δεν θα ήταν αβάσιμο αν λέγαμε ότι αποτελούν, κατά κάποιον τρόπο, τα style icons μιας νέας εποχής.

Με την Kate Middleton να κατέχει φυσικά την πρωτοκαθεδρία στον τομέα του στιλ, αφού κάθε item με το οποίο εμφανίζεται γίνεται sold out μέσα σε λίγα λεπτά, υπάρχουν και μερικές ακόμη royal εκπρόσωποι, όπως η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας κ.ά. που επιλέγουν τακτικά να εμφανίζονται ντυμένες ως... κοινές θνητές κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις!

[gallery-624989]    

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.