CELEBRITIES

Cara Delevingne: Ποζάρει γυμνή για φιλοζωική καμπάνια


4 Ιουνίου 2016

cara-zebra-.jpg

Η Cara Delevingne είναι μόλις 23 ετών και έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της βιομηχανίας της μόδας. Η μοναδική ομορφιά της έχει γοητεύσει τους σχεδιαστές των μεγαλύτερων οίκων μόδας, με τους οποίους ταυτόχρονα έχει συνεργαστεί, όπως οι Burberry και Chanel, ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών όπως η Vogue.

Το supermodel και ηθοποιός είναι γνωστή για τις ευαισθησίες της στο θέμα των δικαιωμάτων των ζώων. Γι' αυτό πρωταγωνιστεί στη πρώτη καμπάνια «I Am Not a Trophy». Σε συνεργασία με τον γάλλο φωτογράφο Arno Elias, η Cara Delevingne έγινε το πρόσωπο της συγκεκριμένης εκστρατείας, κατά το κυνήγι των προστατευόμενων ειδών στην Αφρική και όχι μόνο: «Είμαι πολύ περήφανη να είμαι η πρώτη πρέσβειρα», δήλωσε το νεαρό μοντέλο στο περιοδικό Marie Claire. «Η εκστρατεία είναι υπέρ των απειλούμενων ειδών, αλλά και της χειραφέτησης των γυναικών».

cara3-460x405

Επιπλέον, η καμπάνια έχει σκοπό να εκτός από την υποστήριξη των ζώων να δώσει πάτημα στις γυναίκες που διεκδικούν ίσα δικαιώματα με τους άντρες σε όλους τους τομείς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.