CELEBRITIES

Meryl Streep: Η μεταμόρφωση σε Donald Trump που "τα έσπασε"


8 Ιουνίου 2016

2-13.jpg

Το ότι είναι άφταστη στην υποκριτική μας το έχει αποδείξει επανειλλημένα, με τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα το οποίο αποδεικνύει το έμφυτο ταλέντο της. Η βραβευμένη με 3 Oscars ηθοποιός, Meryl Streep, δεν παύει ποτέ να μας εντυπωσιάζει με τις ικανότητές της, με πιο πρόσφατη μεταμφίεση αυτή σε Donald Trump - ο συγκεκριμένος αποτελεί πόλο έλξης για τους ηθοποιούς, μην ξεχνάμε και τον σατιρικό ρόλο του Johnny Depp πριν λίγο καιρό.

1

Ένα κοστούμι με βάτες, μια ψεύτικη κοιλιά και αρκετό πορτοκαλί χρώμα στο πρόσωπο ήταν αρκετά για να μεταμορφωθεί η Meryl σε πιστό αντίγραφο του γνωστού μεγιστάνα, με τις κινήσεις του σώματός της και την πίεση των χειλιών μεταξύ τους να απογειώνουν την όλη προσπάθεια.

Η μεταμφίεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου event Shakespeare in the Park στο Public Theater Gala της Νέας Υόρκης, ενώ όπως αποκάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του χώρου, Oskar Eustis, ήταν εξ ολοκλήρου ιδέα της Meryl, η οποία τοποθετείται ενάντια στην πολιτική προσπάθεια του γνωστού μεγιστάνα: "Πρόκειται για καθαρά δική της ιδέα, ήταν σίγουρη πως θα τα καταφέρει. Κανείς μας δεν την είχε δει με το μακιγιάζ και το κοστούμι μέχρι που βγήκε στη σκηνή".

Όπως ήταν φυσικό, η έκπληξη που είχε ετοιμάσει η ηθοποιός για τους θεατές έβαλε φωτιά στα social media. Το πώς αντέδρασε ο ίδιος ο Trump είναι μέχρι στιγμής άγνωστο, στο παρελθόν πάντως ο ίδιος έχει δηλώσει ότι συμπαθεί ιδιαίτερα τη γνωστή ηθοποιό, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.