CELEBRITIES

10 στιγμές που ο Johnny Depp ήταν too hot to be true


9 Ιουνίου 2016

Μπορεί τις τελευταίες μέρες το όνομά του να εμφανίζεται στα media λόγω του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει με την πρώην σύζυγό του, υπό κανονικές συνθήκες όμως, ο Johnny Depp φιγουράρει στο top της λίστας με τους πιο γοητευτικούς και sexy άντρες celebrities παγκοσμίως. Γεννημένος στις 9 Ιουνίου του 1963, ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός, έφτασε όμως να υπολογίζεται ανάμεσα στους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, με απίστευτες μεταμφιέσεις και ρόλους που κατάφερε να κάνει εντελώς δικούς του και τους οποίους θα ζήλευαν πολλοί.young-jpg

Όμορφος, όχι όμως με την κλασική έννοια του όρου, και γοητευτικός όσο λίγοι, συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο πόθου για τις περισσότερες γυναίκες, αφού αυτό το "κάτι" στο βλέμμα του εξακολουθεί να έχει τον ίδιο αντίκτυπο ακόμη και στα 52 του χρόνια. Με αφορμή λοιπόν τα σημερινά του γενέθλια, συγκεντρώσαμε 10 λήψεις του ανά τα χρόνια, οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο Johnny... "το 'χει"!

[gallery-630708]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.