CELEBRITIES

Σύστημα μάλλον είχε κάνει την απιστία ο Alvaro


12 Ιουνίου 2016

Την ώρα που τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν η Αθηνά Ωνάση να κυκλοφορεί ευδιάθετη μετά το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες περί απιστίας του Alvaro de Miranda Neto, η διάσημη κληρονόμος αρνείται να κάνει την παραμικρή δήλωση, καθιστώντας σαφές με τη στάση της πως δεν έχει σκοπό να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον γάμο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των διεθνών Μέσων, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Alvaro απάτησε την Αθηνά, με την ίδια να έχει βιώσει ουκ ολίγες φορές την απόρριψη του συζύγου της με τον άκομψο αυτό τρόπο. Λέγεται μάλιστα, πως όταν έμαθε για την τελευταία εξωσυζυγική του σχέση τον περασμένο Μάρτιο, έφυγε από το σπίτι τους στο Wellington της Florida και δεν επέστρεψε, καθώς επέλεξε να εγκατασταθεί στο Βέλγιο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Alvaro, όμως, μιλώντας στο περιοδικό People δήλωσε πως οι φήμες περί εξωσυζυγικές σχέσεις του είναι ανυπόστατες: «Όλοι όσοι έχουν περάσει έναν χωρισμό γνωρίζουν πόσο επώδυνο είναι. Ο Alvaro και η Αθηνά ήταν παντρεμένοι επί 11 χρόνια και σε αυτή τη διαδρομή μοιράστηκαν τη ζωή τους, την αγάπη τους για τα άλογα, τα σπορ και την οικογένεια. Διατηρούν μια δυνατή σχέση και θα ήθελαν να περάσουν αυτή την επώδυνη για αυτούς περίοδο όσο πιο ιδιωτικά και με σεβασμό, χωρίς να γίνουν θύματα δυσφήμισης και αβάσιμων ειδήσεων». Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν έπεισε κανέναν…

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.