CELEBRITIES

Candice Swanepoel: Αποκαλύπτει τη φουσκωμένη κοιλιά της από ένα "μαγικό πρωινό"


15 Ιουνίου 2016

Candice-Swanepol-pregnant-570.jpg

Αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Candice Swanepoel έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τα προβλεπόμενα κιλά, πράγμα που σημαίνει ότι μετά τον ερχομό του γιου της θα επανέλθει πολύ πιο σύντομα στο κανονικό της βάρος. Αν και λόγω της κατάστασης απέχει από τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις, συνεχίζει να δείχνει την αγάπη της για το modeling και να απολαμβάνει την γλυκιά περίοδο που διανύει. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη, δημοσίευε συχνά φωτογραφίες σχολιάζοντας την κοιλιά της που άρχιζε να μεγαλώνει. Τώρα που πλέον η διαφορά είναι αισθητή, αποφάσισε να κάνει μία παραμυθένια φωτογράφιση, ως ένα ενθύμιο από αυτή την τόσο ξεχωριστή φάση της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/BGouYnByfN0/

Η ξανθιά καλλονή φόρεσε μία boho maxi φούστα σε συνδυασμό με crop top φανερώνοντας τη γυμνή κοιλιά της και πόζαρε με φόντο ένα δάσος κοντά στην Νέα Υόρκη δίνοντας στη δημοσιότητα δύο στιγμιότυπα με τα σχόλια: "μαγικά πρωινά" και "Η μαγική δουλειά του να φέρνεις στον κόσμο μία νέα ζωή"

https://www.instagram.com/p/BGE1__myfAF/

Αυτό όμως που εντυπωσιάζει περισσότερο δεν είναι το παραμυθένιο concept όσο τα συναισθήματα της γαλήνης και της ευτυχίας που είναι γραμμένα στο πρόσωπο της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.