CELEBRITIES

Οι 9 celeb χωρισμοί της χρονιάς που "πουλάνε" πολύ


21 Ιουνίου 2016

amber-heard-johnny-depp-960.jpg

Πρώτα θαυμάσαμε τις celeb μαμάδες με τα παιδιά τους στο instagram, μετά μιμηθήκαμε πιστά τις selfies τους, ενώ τώρα αν και βρισκόμαστε στα μισά της χρονιάς παρατηρούμε ότι ήδη 9 διάσημα ζευγάρια έχουν βάλει τέλος στην σχέση τους. Αυτό είναι τραγική σύμπτωση,ή ένα νέο "κύμα" στην showbiz; Την αφορμή για αυτή την απορία έδωσε ο χωρισμός του Johnny Depp και της Amber Heard που πήρε τεράστιες διαστάσεις λόγω των κατηγοριών της 30χρονης ηθοποιού ότι ο Johnny Dep την κακοποιούσε. Αυτό όμως είχε ως επέκταση και την τεράστια προβολή της, αφού μέχρι πρότινος πολλοί την γνώριζαν όμως λίγους απασχολούσε. Μετά ακολούθησε η Taylor Swift που την παράτησε ο Calvin Harris με αποτέλεσμα να βρει πολύ σύντομα παρηγοριά στην αγκαλιά του Tom Hiddleston, κάνοντας τον πρώην έξαλλο από θυμό αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο να τους παρακολουθεί με περισσότερο ενδιαφέρον σε αντίθεση με λίγο καιρό πριν που ήταν ακόμα μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήμασταν υπερβολικοί αν λέγαμε ότι όλοι είχαν στόχο να εκτεθούν δημόσια, όμως υπάρχουν μερικά παραδείγματα όπως αυτό της Gigi Hadid και του Zayn Malik οι οποίοι αμέσως μετά την Taylor Swift και τον Calvin Harris "χώρισαν" αλλά τα ξαναβρήκαν μέσα σε λίγες μέρες. Πολλές φορές όμως αυτό το κλίμα αμφισβήτησης για το αν εκμεταλλεύονται ή όχι το χωρισμό τους για την δημοσιότητα, προκαλείται και από τα μέσα αν σκεφτεί κανείς πόσες φορές τα σκανδαλοθηρικά έντυπα έχουν "χωρίσει" ακόμα και τους "Beckham" και "Brangelina", δύο από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια στον κόσμο (πράγμα που σημαίνει ότι η "είδηση" αυτή "πουλάει" πολύ). Το πού όμως σταματά η αλήθεια και πού ξενικά το ψέμα δεν θα το μάθει ποτέ κανείς. Αυτά είναι τα 9 celeb ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2016. Τα συμπεράσματα δικά σας!

[gallery-636842]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.