CELEBRITIES

Beyonce: Η exotic εμφάνισή της στην παραλία βαθμολογείται με άριστα!


21 Ιουνίου 2016

570-9.jpg

Την Κυριακή, η Beyonce και ο Jay Z εντοπίστηκαν στην Χαβάη όπου απολάμβαναν την ρομαντική τους απόδραση μετά από τις φήμες ότι ο 46χρονος μουσικός παραγωγός της ήταν άπιστος. Οι δυο τους (τουλάχιστον μπροστά στον φακό) έδειχναν ότι παραμένουν αγαπημένοι, ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές στην παραλία. Η Beyonce εκτός από το γεγονός ότι αποδείχθηκε ισχυρή αντίπαλος απέναντι στην "πέτρα" του σκανδάλου της οποίας το όνομα παραμένει ερωτηματικό, έδωσε τις πιο stylish ιδέες για μία exotic εμφάνιση στην παραλία.

Αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή επιλέγοντας ένα ολόσωμο μακρυμάνικο μαγιό με exotic prints το οποίο συνδύασε με ένα χαριτωμένο μακρύ κολιέ και ασορτί head band. Το στιλ της έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον, όταν από πάνω φόρεσε στο αγαπημένο της χρώμα μία αέρινη μακριά ρόμπα. Οι ζουμερές καμπύλες σαφώς και δε θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες αφού η QueenB είναι από τις λίγες star που τις έχουν απενοχοποιήσει. Αντιθέτως γυμνάζεται εντατικά ώστε να απολαμβάνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

[gallery-637761]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.