CELEBRITIES

Η Ciara παντρεύτηκε τον Russell Wilson στην Αγγλία


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

7 Ιουλίου 2016

Την Τετάρτη, το όμορφο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους μπροστά σε συγγενείς και φίλους σε μια όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο κάστρο Peckforton της Αγγλίας. Στο γάμο έδωσαν το "παρών" η Kelly Rowland, η Jennifer Hudson και η La La Anthony και άλλοι επώνυμοι.

Η εντυπωσιακή Ciara φορούσε ένα custom-made Roberto Cavalli haute couture νυφικό από λευκό μεταξωτό τούλι, κεντημένο με πολυτελή δαντέλα, φλοράλ μοτίβα και διάφανες κρυστάλλινες πέτρες. Ενώ ο Russell Wilson φόρεσε Giorgio Armani μαύρο tail coat κοστούμι και έδειχνε πολύ κομψός. Επίσης, βάση εθίμου που τήρησε η Ciara στην τελετή παρέστησαν και 8 παράνυφες που φορούσαν hand-made σατέν φορέματα Michael Costello.

1 570 K

Η λαμπερή τραγουδίστρια και ο γοητευτικός σύζυγος της επίσημα δημοσίευσαν μια φωτογραφία στα social media, από την μεγάλη ημέρα, με τίτλο "We Are the Wilsons"!

631009061TM00146_2016_Billb

604240357NC00003_The_58th_G

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.