CELEBRITIES

Matthew McConaughey: Τι είναι αυτό που τον έκανε να ερωτευτεί την Camila Alves;


18 Ιουλίου 2016

cover-19.jpg

O Matthew McConaughey και η Camila Alves παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2012 και κατά τη διάρκεια της κοινής ζωής τους έχουν μοιραστεί μαζί μας αρκετές αξιολάτρευτες στιγμές.

Γενικότερα, προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους αρκετά σε ένα ασφαλές ιδιωτικό επίπεδο, ωστόσο, ο McConaughey, σε συνέντευξή του, μίλησε για την πανέμορφη σύζυγό του και ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που τον έκανε να την ερωτευτεί. Και είναι αυτός που θα θέλαμε όλες!

Ο δημοφιλής ηθοποιός είπε πως ερωτεύτηκε την όμορφη Βραζιλιάνα για την αίσθηση του αυτοσεβασμού που έχει και για τη σχέση της με την οικογένεια.

Respect στον Matthew αλλά για να μην αδικήσουμε κανέναν, respect και στην Alves που στο παρελθόν έχει δηλώσει πως ο σύζυγός της έχει πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά αλλά αυτά που αγαπάει αυτή περισσότερο σε εκείνον είναι η αίσθηση χιούμορ που έχει και η ειλικρίνειά του.

[gallery-654386]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.