CELEBRITIES

Mila Kunis: Δεν μπορούσα να περπατήσω μαζί του στο δρόμο


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

21 Ιουλίου 2016

mila-570.jpg

Η Mila Kunis είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz λόγω της sexy εμφάνισής της και του αυθορμητισμού της. Κατά την διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στην εκπομπή "The Howard Stern Show", έφερε στο φως μία σχέση από το παρελθόν. Η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας "Bad Moms", εξομολογήθηκε την μακροχρόνια σχέση της με ένα από τους διασημότερους ηθοποιούς σε όλο τον κόσμο, τον Macaulay Culkin.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Μόνος στο σπίτι" και η 18χρονη τότε Mila Kunis είχαν σχέση, και εκείνη αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις όταν βγαίνεις ραντεβού με ένα τόσο αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Η όμορφη αμερικανίδα ηθοποιός δήλωσε ότι κάθε φορά που έβγαιναν βόλτα με τον Macaulay Culkin δεν μπορούσε να περπατήσει στον δρόμο μαζί του, γιατί οι φαν του έπεφταν πάνω του και ούρλιαζαν σαν τρελοί. Αναμενόμενο για ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, με τη διαφορά ότι οι φαν του αντιδρούσαν υπερβολικά. Τον έβλεπαν και δεν ήξεραν τι να κάνουν πέρα από το να ουρλιάξουν. Παρότι ήταν πολλά χρόνια μαζί του, δεν είχε σκεφτεί ποτέ το γεγονός να παντρευτεί.

Η 32χρονη πλέον Mila έχει αλλάξει απόψεις και είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ashton Kutcher, ήδη μητέρα ενός παιδιού και περιμένει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

[gallery-656598]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.