CELEBRITIES

Chrissy Teigen - John Legend: Βόλτα με το μωρό τους στο St Tropez


26 Ιουλίου 2016

cover-29.jpg

Πριν λίγους μήνες, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, ο άγγελος της Victoria Secret έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, τη Luna Simone Stephens. Πριν φτάσει στο τέλος του ο Ιούλιος η οικογένεια κυκλοφορεί στους δρόμους χωρίς να λείπει κανένα από τα μέλη της.

H Teigen και ο Legend βρίσκονται στη Γαλλία, στο St Tropez, και απολαμβάνουν τόσο την ομορφιά του τοπίου όσο και αυτή της οικογενειακής θαλπωρής. Με πολύ ωραία διάθεση και με χαλαρούς ρυθμούς, κάνουν τις βόλτες τους στα πλακόστρωτα και η Chrissy, ως άλλο... παιδί(!), απολαμβάνει και το παγωτό της όσο ο Legend κρατάει στην αγκαλιά του τη μικρή Luna!

Η Chrissy είναι εμφανώς ευδιάθετη και το look της είναι τόσο cool όσο και η οικογένειά της! Beachy waves για hairstyle και high waisted τζιν σορτσάκι που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της. Και ο ήλιος πάνω στα χαρούμενα πρόσωπά τους!

[gallery-660043]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.