CELEBRITIES

Kristen Stewart: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς τη σύντροφό της


28 Ιουλίου 2016

Το ότι βγαίνει με την Alicia Cargile το ξέρουμε και επισήμως, δεν γνωρίζαμε όμως πόσο ζεστά το έχει πάρει το όλο θέμα η Kristen. Σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό ELLE, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την on/off σχέση της με την αγαπημένη της, καταλήγοντας σε ένα είδος ερωτικής εξομολόγησης που πολύ μας άρεσε. «Νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή είμαι αλήθεια ερωτευμένη με το κορίτσι μου. Έχουμε χωρίσει μερικές φορές στο παρελθόν και μετά τα ξαναβρήκαμε, και αυτήν τη φορά αισθάνθηκα ότι επιτέλους μπορώ και πάλι να νιώσω πράγματα».

13696641_667032130116852_48103750_n

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο σε αυτά αλλά μίλησε και για το πώς είναι να βγαίνεις με έναν άντρα (θεωρούμε πως εννοούσε τον Robert Pattinson, όχι;). «Όταν έβγαινα με ένα αγόρι, συνήθιζα να κρύβω ό,τι έκανα γιατί οτιδήποτε προσωπικό ένιωθα ότι φαινόταν αμέσως τετριμμένο. Είχαμε μετατραπεί σε δύο καρικατούρες ενός κωμικού βιβλίου, και ήθελα να του πω «Αυτό είναι δικό μου. Κάνεις τη σχέση μου να φαίνεται κάτι που δεν είναι! Αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε».

EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Kristen Stewart seen holding hands with her girlfriend Alicia Cargile after having lunch at En Sushi.

«Μετά όμως αυτό άλλαξε όταν ξεκίνησα να βγαίνω με ένα κορίτσι. Το να το κρύβω θα φαινόταν σα να ντρέπομαι, επομένως έπρεπε να αλλάξω τη δημόσια προσέγγισή μου. Μου διευκόλυνε τη ζωή και νιώθω πολύ ευτυχισμένη μ’ αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.