CELEBRITIES

Ο κύκλος της ζωής: Ο εγγονός του Bowie ήρθε στη ζωή 6 μήνες μετά το θάνατο του David


1 Αυγούστου 2016

bowie.jpg

Ο γιος του David Bowie, Duncan Jones, μόλις απέκτησε το πρώτο του παιδί. Μαζί με τη σύζυγό του Rodene Ronquillo φέρανε στον κόσμο ένα αγοράκι που ακούει στο όνομα Stenton David Jones και που γεννήθηκε 6 μήνες ακριβώς μετά το θάνατο του Bowie, στις 10 Ιουλίου. Απίστευτη σύμπτωση;

Ο χαρούμενος πατέρας, ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου του στις 29 Ιουλίου μέσω twitter, με ένα cartoon που απεικονίζει το νέο οικογενειακό δέντρο και με μία συγκινητική λεζάντα: "Stenton David Jones. Γεννημένος στις 10 Ιουλίου, ακριβώς 6 μήνες αφού δημιούργησε χώρο γι' αυτόν ο παππούς του. Σας αγαπώ πολύ και τους δύο."

BOWIE

Ο γιος του Bowie από την πρώτη του σύζυγο, Duncan, μοιράστηκε ένα μήνυμα και με τη σύζυγό του Rodene, στο οποίο την αποκάλεσε "γυναίκα-πολεμίστρια και καθημερινή ηρωίδα του". Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2012, την ίδια μέρα που εκείνη διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος.

in text j

Τον Οκτώβριο του 2013 είχε πλέον καθαρίσει -ακριβώς 6 μήνες πριν τη διάγνωση του Bowie... Κι άλλη απίστευτη σύμπτωση;

Πόσο τυχαίο να είναι το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος είχε πάντα μία μοναδική σχέση με τ' άστρα και το σύμπαν;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.