CELEBRITIES

Christie Brinkley: Το μυστικό για να δείχνει έτσι στα 62 της


1 Αυγούστου 2016

Υπάρχουν γυναίκες που επιτρέπουν στον χρόνο να αφήσει τα σημάδια του επάνω τους, υπάρχουν και άλλες που δεν τον αφήνουν να τις ακουμπήσει! Δεν εξηγείται αλλιώς πώς η Christie Brinkley παραμένει πιο λαμπερή και όμορφη από πολλές μικρότερές της. Κάποια μυστική συμφωνία με τη μητέρα φύση θα έχει κάνει!

Το 62χρονο supermodel που έλαμψε κατά τη διάρκεια των 70s, κοσμώντας πολλάκις το εξώφυλλο του Sports Illustrated, παραμένει το ίδιο εκθαμβωτική με τότε, με κάθε εμφάνισή της να γίνεται talk of the town, τόσο για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της όσο και για το εκπληκτικό της στιλ. Πρόσφατα μάλιστα εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα της με casual total black σύνολο και λευκά sneakers, ένα ιδιαίτερα απλό look το οποίο ανέδειξε τη φοβερή σιλουέτα της αλλά και το πρόσωπό της.

spl1327235_005 - Copy

Η ίδια, φυσικά, έχει ερωτηθεί αμέτρητες φορές πώς καταφέρνει να διατηρείται έτσι, με την απάντησή της να μη μας ξαφνιάζει και τόσο. Καθώς θεωρεί ότι ο γυναικείος λαιμός είναι το πρώτο σημείο που φανερώνει το πέρασμα του χρόνου, έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει botox στη συγκεκριμένη περιοχή, αρνείται όμως οποιαδήποτε παρέμβασή στο πρόσωπό της.

Εμείς, αν και θα συμφωνήσουμε για το φλέγον θέμα του λαιμού, θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε πως η σωστή πρόληψη και περιποίηση με τις κατάλληλες κρέμες είναι καλύτερη λύση, ώστε να έχουμε μακροπρόθεσμα το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς όμως να καταφεύγουμε σε παρεμβατικές μεθόδους!

[gallery-664231]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.