CELEBRITIES

Ο Zac Efron "ζει ένα δράμα" στο Tinder


3 Αυγούστου 2016

Τα πράγματα στην προσωπική ζωή του Zac Efron δεν πάνε καθόλου καλά μετά το χωρισμό του με τη στιλίστρια Sami Miró τον Απρίλιο και όλα δείχνουν πως δεν θα έχει δίπλα του νέο ταίρι σύντομα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ανοίχτηκε σε μεγάλο βαθμό και μοιράστηκε με όλους τις εξής πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες: "Δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να κάνω dating, τουλάχιστον, έτσι όπως ορίζεται η σημασία του στο λεξικό. Ένα ραντεβού πρέπει να έχει μεγάλη διάρκεια για να μπορέσω να αλλάξω όσα κάποιος πιστεύει για εμένα."

Κι ενώ ο Zac είναι βουτηγμένος στις σκέψεις και τις αναλύσεις για τη ζωή και τα προσωπικά του, η ζωή δεν τον αφήνει να χαλαρώσει και να χαμογελάσει ούτε ένα λεπτό. Έτσι είναι η ζωή, σκληρή! Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, άνοιξε και έναν λογαριασμό στο Tinder μετά το χωρισμό του από τη σχεδόν δύο ετών σχέση του, αλλά... δεν τα πήγε καλά! "Nobody swiped me!", δήλωσε και συμπλήρωσε, "Νόμιζαν ότι ήταν ψεύτικο (το προφίλ μου)".

Ε ναι, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια αποτυχία. No matches για τον Zac Efron;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.