CELEBRITIES

Kate Moss: Κάνει τώρα διακοπές στην Ελλάδα


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

4 Αυγούστου 2016

Στην Ελλάδα, με ιδιωτικό σκάφος κατέφθασε το διάσημο όμορφο μοντέλο Kate Moss! Δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες στα social media που δείχνουν το απόλυτο fashion icon να απολαμβάνει τις διακοπές του παρέα με τον σύντροφο της Κόμη Nikolai von Bismarck που φήμες αναφέρουν ότι πρόσφατα αρραβωνιάστηκε, τη Δούκισσα του York Sarah Ferguson και τον πάμπλουτο Sir David Tang από το Hong Kong μαζί με την οικογένειά του.

Η 42χρονη Kate εθεάθη στον ισθμό της Κορίνθου με ανάλαφρο look, φορώντας μόνο τα απαραίτητα... Το μαγιό της και το λευκό της πουκάμισο Saint Laurent - πάντα διαχρονικό, αναδεικνύοντας την φυσική της ομορφιά. Πέρασε ανέμελες στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες και απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο και την θάλασσα και ο επόμενος προορισμός παραμένει άγνωστος.

Η σκανδαλώδης Kate φαίνεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ζωή της, καθώς αναμένεται να κάνει το δικό της πρακτορείο μοντέλο και εμείς περιμένουμε να δούμε τα νέα λουλούδια του μόντελινγκ να ανθίζουν υπό την προστασία της...

[gallery-666632]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.