CELEBRITIES

Βασίλισσες του στυλ: Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες


27 Ιουλίου 2017

rania.jpg

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεχάσουμε τα βαριά ρούχα, τα καπέλα-γλυπτά, και το βαρύ στυλ των "γερόλυκων" των θρόνων και να θαυμάσουμε τα νέα γαλαζοαίματα πραγματικά style icons.

Η πριγκίπισσα Iman Abdullah

Μόλις 20 ετών, η πριγκίπισσα της Ιορδανίας και κόρη της ulta stylish Βασίλισσας Rania, έχει ήδη αρχίσει να μαζεύει καλές κριτικές για το ντύσιμό της και να τραβάει τα φώτα πάνω της, χάρη στο εξαιρετικό γούστο της στη μόδα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει προτίμηση στα έντονα prints, τα caged πέδιλα και τα ιδιαίτερα cocktail φορέματα.

Η Βασίλισσα Rania

Ό,τι και να πούμε για τη Βασίλισσα Rania θα είναι πολύ λίγο. Είναι ένα ατόφιο style icon, που τολμά να δώσει πότε έναν boho και πότε έναν κομψό παριζιάνικο αέρα ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της. "Οι γυναίκες πρέπει να είναι ελεύθερες να φοράνε ό,τι θέλουν, με όποιο τρόπο θέλουν", έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν.

Η πριγκίπισσα Charlene

Η πανέμορφη πριγκίπισσα του Monaco βαδίζει στα βήματα της Grace Kelly όσο αφορά στην κομψότητα. "Η Grace Kelly έφτιαξε μία γέφυρα ανάμεσα στο Monaco και τον κόσμο του κινηματογράφου, και εγώ θέλω να δημιουργήσω έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στο Monaco και τον κόσμο της μόδας". Όπως φαίνεται, τα καταφέρνει μια χαρά.

H βασίλισσα Letizia

"Η εικόνα μας είναι πολύ σημαντική, γιατί είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι", έχει πει πολύ σωστά η η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, η οποία από μία απλή τηλεοπτική ρεπόρτερ έχει αναδειχθεί σε fashion icon.

Η δούκισσα Kate Middleton

Η σύζυγος του πρίγκιπα William έχει μία ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ για μέλος βασιλικής οικογένειας. Είναι, για να το πούμε πιο σωστά, πολύ down to earth για γαλαζοαίματη, μιας και ουκ ολίγες φορές έχει επιλέξει φορέματα που μπορεί να τα βρει ακόμα και μία κοινή θνητή σε καταστήματα, όπως το Topshop. Εννοείται πως την αγαπάμε γι αυτή της τη συνήθεια, αλλά και για το χιούμορ της, αφού έχει δηλώσει πως η καλύτερη της εμφάνιση ever ήταν όταν είχε ντυθεί κλόουν με στολή που της είχε ράψει η γιαγιά της.

H Charlotte Casiraghi

Μπορεί να μην κάνει τόσες δημόσιες εμφανίσεις σαν την Kate Middleton ή τη Βασίλισσα Letizia, αλλά όταν η εγγονή του πρίγκιπα Ρενιέ του Monaco, αποφασίζει να κάνει εμφάνιση, όλοι έχουν μάτια μόνο για εκείνη. Η 30χρονη Charlotte είναι μούσα του Karl Lagerfeld, αλλά είναι και φίλη με τη Stella McCartney, ενώ έχει γίνει και εξώφυλλο για τη γαλλική Vogue.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.