CELEBRITIES

Renée Zellweger: Η απάντηση στο σχόλιο που την εξόργισε


8 Αυγούστου 2016

Δεν ξέρουμε αν ισχύει ή αν απλά είναι η εντύπωσή μας, πάντως οι γυναίκες celebrities δείχνουν να φτάνουν σιγά σιγά στο αμήν, εξαιτίας της πίεσης που δέχονται από τα media. Μετά λοιπόν την ηχηρή επιστολή της Jennifer Aniston περί μητρότητας, έρχεται η Renée Zellweger να αγανακτήσει. Όλοι θυμόμαστε τον σάλο που προκλήθηκε λίγους μήνες πριν, όταν η ηθοποιός εμφανίστηκε με αρκετά διαφορετική όψη, με τους πάντες να κάνουν λόγο για ολική «μετάλλαξη» του προσώπου της.

spl870918_016

Μετά από αμέτρητα σχόλια σχετικά με το θέμα, ένας τίτλος του στιλ «Αν η Renée Zellweger δεν δείχνει πια ο εαυτός της, αυτό σημαίνει ότι έχει αλλάξει και ως ηθοποιός;», την έκανε να τοποθετηθεί ξανά επί του θέματος. Μέσα από ένα δυνατό κείμενο, η Renée αναφέρει για ακόμα μία φορά ότι δεν πήρε την απόφαση να αλλάξει το πρόσωπό της επεμβαίνοντας στα μάτια της (είναι το σημείο που δείχνει περισσότερο «πειραγμένο») και νιώθει αγανακτισμένη από τον βαθμό που ασχολήθηκαν τα media με την εμφάνισή της και από το τι σημαίνει αυτό για την αντιμετώπιση προς τις γυναίκες ανάλογα με την εμφάνισή τους.

«Δεν τα γράφω αυτά επειδή έχω δεχτεί δημόσιο σχολιασμό ή επειδή έχει μειωθεί η αξία της δουλειάς μου εφόσον δεν μοιάζω με τον χαρακτήρα που υποδυόμουν 16 χρόνια πριν. Γράφω επειδή θέλω να είμαι δίκαιη προς τον εαυτό μου και να τοποθετηθώ για τις αλήθειες της ζωής μου. Κατά τη γνώμη μου, το ότι οι εικασίες των media κοντεύουν να πάρουν τη θέση της δημοσιογραφίας, αποτελεί πρόβλημα».

Κλείνοντας το κείμενό της, ζητά από τον κόσμο να επικεντρώνει τις συζητήσεις του σε θέματα που πραγματικά αξίζουν. «Ίσως θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε περισσότερο με τις κοινωνικές αλλαγές και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε γι’ αυτό». Πόσο συμφωνούμε!

[gallery-669044]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.