CELEBRITIES

Ακόμα ένας λόγος να αγαπήσετε την Chrissy Teigen


18 Αυγούστου 2016

Αν ακόμα δεν έχετε ερωτευτεί την Chrissy Teigen και θέλετε έναν ακόμα λόγο να εύχεστε να ήταν η καλύτερή σας φίλη τότε σας τον έχουμε. Και σίγουρα θα ταυτιστείτε όσες έχετε γίνει και μαμάδες: Αργά το βράδυ της Τρίτης, η Teigen ανέβασε στο Snapchat μία κοντινή φωτογραφία από τις ραγάδες της και έγραψε "Lol οι μηροί μου έχουν ρυάκια". Πόσο όμορφο να αποκαλείς τις ραγάδες ρυάκια και να παρομοιάζεις το σώμα σου με landscape.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Chrissy έχει μιλήσει για τις ραγάδες της. Την προηγούμενη χρονιά είχε ανεβάσει μία φωτογραφία των ποδιών της, στην οποία καθόταν οκλαδόν. Αν και όπως είχε πει σε συνέντευξή της αρχικά τράβηξε τη φωτογραφία γιατί ήθελε να δείξει τις μελανιές που απέκτησε από δουλειές στην κουζίνα, στη συνέχεια πρόσεξε τις ραγάδες. "Έχω όλα αυτά τα apps, το Facetune και το Photoshopping, και πραγματικά δεν μου αρέσει ποια να τα χρησιμοποιώ. Και δεν θα το ξανακάνω. Γιατί νομίζω πως έτσι ξεχνάμε πως είναι οι πραγματικοί άνθρωποι".

Chrissy σε αγαπάμε. Να το ξέρεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.