CELEBRITIES

Jennifer Lawrence: Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο (ξανά)


24 Αυγούστου 2016

Το οικονομικό περιοδικό Forbes "μίλησε" και η Jennifer Lawrence βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για το 2016, κάτι που συνέβη και το 2015, μιας και φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που απολαμβάνει αυτή τη θέση.

Τα "Hunger Games" την έκαναν γνωστή σε κάθε γωνιά του πλανήτη και πλέον η ίδια έχει εισοδήματα ύψους 46 εκατομμυρίων δολαρίων (προ φόρων) μέσα σε 12 μήνες, λόγω και της μεγάλης προκαταβολής που της δόθηκε για την αναμενόμενη ταινία "Passengers". Δεύτερη στη λίστα έρχεται η Melissa Mc Carthy, η οποία χάρη στο ρόλο της στο remake του "Ghostbusters" απολαμβάνει 33 εκατομμύρια δολάρια.

lawrence n

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Scarlett Johansson ενώ στη λίστα φιγουράρουν και τα ονόματα των Jennifer Aniston, Deepika Padukone, Charlize Theron, Mila Kunis, Amy Adams και Julia Roberts. Ναι, σωστά το παρατηρήσατε, η Julia είναι σταθερή αξία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.