CELEBRITIES

Cameron Diaz: Μαθήματα όμορφης ζωής από έναν άγγελο του Τσάρλι


30 Αυγούστου 2016

cameron-diaz-570.jpg

Γεννήθηκε το 1972 και σίγουρα δεν έχει κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα να το φωνάξει δυνατά μιας και όταν έγινε 40 ετών δεν θεώρησε ότι πρόκειται να περάσει κάποια κρίση ηλικίας αλλά μία γιορτή κατά τη διάρκεια της οποίας θα χαίρεται την ηλικία της και τη χαρά της ζωής.

Είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα που κρύβουν μεγάλη σοφία χωρίς να το κάνουν θέμα και που αγαπάνε τη γνώση γιατί γνωρίζουν καλά πως αυτή και μόνο αυτή μπορεί να βοηθήσει για να ζήσουν ευτυχισμένα. Το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι ότι η Cameron Diaz ξέρει και να μοιράζεται. Εξ' ου και τα δύο της βιβλία: "The Body Book", "The Longevity Book".

Έτσι, λοιπόν, εμείς συγκεντρώσαμε ορισμένες πολύ-πολύ ωραίες πληροφορίες που είναι καταγεγραμμένες στις σελίδες του τελευταίου:

Η ΟΜΟΡΦΙΑ Η ομορφιά εκτιμά, δεν υποτιμά. Μεγαλώνει, δεν εξασθενεί. Καθώς μεγαλώνω, αναπτύσσω μία πιο ιδιαίτερη κατανόηση του τι είναι πραγματικά η ομορφιά. Η ομορφιά δεν είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι. Η ομορφιά είναι κάτι μέσα στο οποίο εξελίσσεσαι.

Αυτό που θα ήθελα να γνωρίζετε καθώς διανύετε το ταξίδι της ζωής σας είναι ότι η γήρανση δεν σχετίζεται απλά με το πρόσωπό σας (ή το λαιμό, ή τα μπράτσα, ή τα χέρια, ή...) -σχετίζεται με ολόκληρο το σώμα. Και το πώς φροντίζετε το σώμα σας ολόκληρο επηρεάζει το καθένα χωριστά και όλα μαζί τα μέρη του σώματός σας, μέσα και έξω.

Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών -ξεκούραση, διατροφή, κίνηση- είναι η καλύτερη φόρμουλα που έχω βρει για να έχω ενέργεια, ενθουσιασμό όλη τη μέρα.

Η ανακάλυψη που έχουμε κάνει για το πώς οι γυναίκες μπορούν να ζουν περισσότερο όντας δυνατές είναι το να τρώνε καλά, να ασκούνται τακτικά, να έχουν μειωμένο στρες, να ξεκουράζονται αρκετά και... να απολαμβάνουν ένα με δύο ποτηράκια κόκκινο κρασί. Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της υγείας και της ζωτικότητας.

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Οι δύο μεγαλύτεροι επικίνδυνοι παράγοντες για Αλτσχάιμερ είναι η ηλικία και το φύλο: Από τα 65 και πάνω, οι γυναίκες διατρέχουν σχεδόν τον διπλάσιο κίνδυνο από τους άντρες για να νοσήσουν. Σχεδόν τα δύο τρίτα των Αμερικανών που νοσούν από Αλτσχάιμερ είναι γυναίκες.

Η έκθεση στο φως της ημέρας και η άσκηση είναι φυσικοί τρόποι για να αυξήσουμε την παραγωγή σεροτονίνης και αυτό είναι ένας βασικός λόγος που είναι καλό να περνάμε πολλή ώρα σε εξωτερικούς χώρους το καλοκαίρι -ακόμα καλύτερα αν συνδυάζουμε τον χρόνο αυτό και με τρέξιμο και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες). H σεροτονίνη επιδρά θετικά στο αίσθημα της ευτυχίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή η διάθεσή μας έχει αντίκτυπο στη μακροβιότητά μας.

Επειδή όμως, η Diaz έχει και πολλά άλλα ωραία πρόσωπα -non-stop αθλούμενη γυναίκα, αστείο και παιχνιδιάρικο κορίτσι, chic & in fashion celeb κ.α.- δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε και να μην ετοιμάσουμε μία super απολαυστική gallery μέσα από την οποία φαίνονται πολλές από τις φανταστικές εκφάνσεις αυτής της προσωπικότητας.

Ladies, let's have a (Cameron) look:

[gallery-679507]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.