CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Η πρώτη της εμφάνιση μετά το χωρισμό και ναι είναι κούκλα!


28 Αυγούστου 2016

jlo.jpg

Λίγες μέρες μετά τα νέα περί χωρισμού της Jennifer Lopez και του συντρόφου της, Casper Smart, η λατρεμένη μας σταρ έκανε την εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, καθώς πήγε για δείπνο μαζί με τον μανατζέρ της, Benny Medina.

Αν πιστεύετε ότι οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ, δείτε τότε αυτές τις φωτογραφίες της J.Lo, η οποία φοράει ένα απλό μαύρο κολάν Lululemon και ένα μακρυμάνικο crop top, ενώ τα μαλλιά της είναι πιο κοντά και με επιμελώς ατημέλητες μπούκλες. Ένα χάρμα οφθαλμών.

out

Η Lopez, που αυτή την εποχή γυρίζει τη νέα της ταινία, Shades of Blue, μπορούμε να πούμε πως έσπασε τη σιωπή της και έκανε εμμέσως τη δήλωση της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Instagram, όπου βρίσκεται πάνω σε ένα γκραφίτι που γράφει "Protect Your Heart".

https://www.instagram.com/p/BJk5clxgCq_/

Με τη σειρά του ο 29χρονος Smart, ανακοίνωσε πως θα κάνει ένα διάλειμμα ως "νέο πείραμα".

https://www.instagram.com/p/BJX4YY-gybc/

Πάντως φίλοι του ζευγαριού λένε πως ο χωρισμός τους δεν είναι κάτι το δραματικό, όσο το φυσικό, και πως οι δυο τους παραμένουν φίλοι και βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.