CELEBRITIES

MTV VMAs 2016: Η Rihanna ράγισε την καρδιά του Drake. Μάλλον


29 Αυγούστου 2016

Όλοι περιμέναμε πώς και πώς τη χθεσινή βραδιά των VMAs, όχι μόνο για να δούμε τι θα φορέσουν οι μεγαλύτερες σταρ αυτού του κόσμου, αλλά και γιατί ξέραμε πως ο Drake θα ήταν αυτός που θα έδινε το τιμητικό βραβείο Vanguard στη Rihanna (και όλοι γνωρίζουμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει η αγάπη του Drake για τη RiRi και τη μπορεί να κάνει).

Και όντως έκανε! Ο Drake έδωσε έναν λόγο στον οποίο προλόγισε τη Rihanna λέγοντας μεταξύ άλλων "Ότι είναι κάποια με την οποία είναι ερωτευμένος από τότε που ήμουν 22 χρόνων. Είναι μία από τις καλύτερές μου φίλες στον κόσμο. Όλη μου τη ζωή τη σεβόμουν ακόμα και αν είναι μικρότερη από μένα".

Μέχρι εδώ όλα καλά; Αχ ναι. Τέλεια. Καρδούλες άρχισαν να βγαίνουν από τα μάτια μας, τα χείλη μας είχαν πιαστεί από το χαζό χαμόγελο που είχε σχηματιστεί και μετά...μπαμ. Η αντίδραση της Rihanna...

Έλαμψαν τα μάτια της, χώθηκε στην αγκαλιά του, τον άφησε να τη φιλήσει και μόλις τα κεφάλια τους απομακρύνθηκαν και το κοινό ζητωκραύγαζε από κάτω, εκείνη του έριξε μία πλάγια ματιά και του είπε "That wasn't funny" ("αυτό δεν ήταν αστείο").

Ήσυχα και ταπεινά, ο Drake έκανε προς τα πίσω και άφησε τη Rihanna να πάρει τον μικρόφωνο και να δώσει τον ευχαριστήριο λόγο της.

Ας δούμε όμως καρέ καρέ όλο το άβολο αυτό σκηνικό και ας ζήσουμε για λίγο ένα δράμα...

Χάλια είμαστε, χάλια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.