CELEBRITIES

Agyness Deyn: Το αγοροκόριτσο της μόδας έκανε τον πιο ονειρικό γάμο


1 Σεπτεμβρίου 2016

570.jpg

Το αγοροκόριτσο της μόδας που άφησε το μόντελινγκ για την υποκριτική έζησε στιγμές ευτυχίας σε έναν γάμο που ήταν δικός της και μόνο δικός της. Η Agyness παντρεύτηκε τον Joel Mc Andrew σε μία τελετή που ήταν όλα, σίγουρα, όπως τα είχε φανταστεί.

Αντισυμβατική αλλά χαμηλών τόνων, η όμορφη Βρετανίδα οργάνωσε έναν αντίστοιχο γάμο και για το νυφικό της επέλεξε τη Λονδρέζα σχεδιάστρια μόδας, Molly Goddard, που της έραψε ένα ροζέ, τούλινο, μίντι φόρεμα και ένα τοπ από οργάντζα με όγκο στα μανίκια και λαιμόκοψη. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι φωτεινές τυρκουάζ γόβες (που ταίριαζαν με το μαντηλάκι στο πέτο του Joel!) και το beauty look της προτίμησε να είναι πιο natural, κρατώντας το σε ήπιους, φυσικούς τόνους.

Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και αγαπημένοι και μάλλον δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ούτε εκείνοι τη χαρά τους και άρχισαν να μοιράζουν φωτογραφίες στο Instagram. Η ίδια, σε μία φωτογραφία του ζευγαριού, έγραψε: Σε αγαπώ Mr Mc Andrew και είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένη που σε αποκαλώ σύζυγό μου".

[gallery-682523]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.