CELEBRITIES

Η συγκινητική φωτογραφία της Angelina Jolie με τους πρόσφυγες στην Ιορδανία


12 Σεπτεμβρίου 2016

Η ηθοποιός βρέθηκε σε έναν προσφυγικό καταυλισμό στην Ιορδανία από όπου, ως πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, απηύθυνε έκκληση να σταματήσει ο πόλεμος στη Συρία.

Πριν μιλήσει στον Τύπο, η διάσημη μητέρα 6 παιδιών, πέρασε αρκετό χρόνο με τα παιδιά του καταυλισμού και δήλωσε: "Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν να θυμούνται καμία άλλη ζωή πέρα από αυτό το ερημωμένο περιβάλλον με τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα. Υπάρχουν έφηβοι εδώ που έχουν τρομερές πνευματικές και φυσικές πληγές από τη σύρραξη". Και συνέχισε: "Πάνω από τους μισούς πρόσφυγες στην Ιορδανία είναι κάτω των 18 ετών. Τα παιδιά μου είναι σε αυτή την ηλικία και σαν οποιονδήποτε άλλο γονιό, μου είναι αδύνατο να σκεφτώ πώς θα ήταν αν τα δικά μου παιδιά ήταν σε αυτή την κατάσταση -ραγίζει η καρδιά μου."

ιν

Η Angelina, όμως, δεν σταμάτησε σε αυτές τις δηλώσεις αλλά παρότρυνε τους ηγέτες του κόσμου να θέσουν το θεμελιώδες ερώτημα του ποιες είναι οι ρίζες της σύρραξης στη Συρία και τι χρειάζεται προκειμένου να τερματιστεί αυτός ο πόλεμος. Πρόκειται για το 4ο ταξίδι της στην Ιορδανία και, όπως όλα δείχνουν, ο πόλεμος στη Συρία συνεχίζεται για 5η χρονιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.