CELEBRITIES

Lupita Nyongo: Μια Αφρικανή θέα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2016


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

12 Σεπτεμβρίου 2016

Η αξιαγάπητη Lupita Nyongο εμφανίστηκε για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τίτλο "Queen Of Katwe" στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στον Καναδά. Εκεί είχε ραντεβού με δύο ξεχωριστούς καλεσμένους, τον σύντροφό της GO fashion editor Mobolaji Dawodu και την γλυκιά κορούλα της Omolara Dawodu. Η εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού στο κόκκινο χαλί και η συνοδεία από τους δικούς της ανθρώπους μαγνήτισε τα βλέμματα του κοινού και τους φωτογράφους. Η σχέση της με τον Mobolaji Dawodu φαίνεται να ανήκει στα πιο ρομαντικά ζευγάρια της χρονιάς.

Η 33χρονη εντυπωσιακή Lupita επέλεξε να εμφανιστεί στο #tiff 2016 με στράπλες φόρεμα υψηλής ραπτικής House of Herrera, σε κίτρινη απόχρωση με μπλε ανάγλυφες λεπτομέρειες συνδυασμένο με μπλε τουρμπάν και clutch. Ολοκλήρωσε το look της με λαμπερά κοσμήματα από οίκο Tiffany & Co και το make up της ήταν φυσικό με έντονο κόκκινο κραγιόν.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες από την προετοιμασία και το τελικό αποτέλεσμα που την έκανε να είναι μια Αφρικανή θεά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

 [gallery-689786]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.