CELEBRITIES

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden δείχνουν ότι τα ετερώνυμα έλκονται


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

14 Σεπτεμβρίου 2016

Benji-Madden-Cameron-Diaz-8.jpg

Η ηθοποιός Cameron Diaz και ο τραγουδιστής Benji Madden είναι από τα διάσημα ζευγάρια της showbiz και βγήκαν πρόσφατα για μια συνηθισμένη απογευματινή βόλτα στο Los Angeles περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί, πριν ο Benji ξεκινήσει την νέα περιοδεία του με το συγκρότημα Good Charlotte. Το ζευγάρι, που γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλια της 44χρονης Cameron, σταμάτησε μπροστά από ένα Juice Bar και φωτογραφήθηκε να απολαμβάνει δροσερά smoothies. Στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται να μην είναι και τόσο ταιριαστοί εμφανισιακά, με την Cameron να έχει προβάδισμα λόγω της φυσική της ομορφιάς.

Η Cameron επέλεξε να φορέσει μακρυμάνικη λευκή μπλούζα συνδυασμένη με jeans, ενώ ο Benji απέδειξε τον ροκ πλευρά του με το total black σύνολο. Πηγές αναφέρουν ότι ο αγαπημένος της διάσημης ηθοποιού είναι αρκετά κτητικός μαζί της και μπορεί να μην ταιριάζουν εμφανισιακά αλλά στις δημόσιες κοινές τους εμφανίσεις φαίνονται τρελά ερωτευμένοι.

Και οι δύο τους φαίνεται να αποδεικνύουν ότι μάλλον τα ετερώνυμα έλκονται...

[gallery-690994]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.