CELEBRITIES

Brad Pitt: Η πρώτη του δήλωση για το διαζύγιο του με την Angelina


21 Σεπτεμβρίου 2016

brad-1.jpg

Και αφού ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως είναι αλήθεια, το ότι Brad Pitt και Angelina Jolie χωρίζουν, ήρθε και η πρώτη επίσημη δήλωση του Brad Pitt για να μας αποτελειώσει και να μας κάνει να πούμε πως τελικά παραμυθένιοι έρωτες μάλλον δεν υπάρχουν.

Με ανακοίνωσή του στο περιοδικό People, ο Brad Pitt επιβεβαίωσε πως αυτός και η Angelina Jolie χωρίζουν.

"Είμαι πολύ ξαφνιασμένος από όλο αυτό, αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι η ποιότητα ζωής των παιδιών. Ευγενικά ζητάω από τα μέσα να τους δώσουν το χώρο που αξίζουν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας". 

Ο δικηγόρος της Jolie επίσης μίλησε στο People. "Η Angelina Jolie Pitt κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε για το καλό της οικογένειας. Δεν θα κάνει κάποια δήλωση και ζητά να δοθεί η ιδιωτικότητα στην οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες ώρες".

Δημοσιεύματα που θέλουν την Angelina Jolie να είχε βάλει ιδιωτικό ντετέκτιβ και να ανακάλυψε εξωσυζυγικοί σχέση του Pitt με τη συμπρωταγωνίστριά του Marion Cotillard, κρίνονται μάλλον αναληθή και δεν έχουν σχολιαστεί από κανέναν.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.