CELEBRITIES

Angelina Jolie: Πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση για το διαζύγιο;


22 Σεπτεμβρίου 2016

brad-pitt-angelina-jolie-divorce-flirting.jpg

Η Angelina και ο Brad μπορεί να είχαν έναν γάμο που από έξω έμοιαζε ρομαντικός, ιδανικός και ονειρεμένος, όμως μέσα στο σπίτι ο γάμος τους είχε αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα τα οποία σιγά-σιγά οδήγησαν στο χωρισμό.

Μετά από 12 χρόνια σχέσης, 2 χρόνια γάμου και κάποιους μήνες γεμάτους με ένταση, η 41χρονη Angelina ζήτησε διαζύγιο από το Brad Pitt και έδωσε τέλος στο γάμο τους. Όμως, πραγματικά είχαν προηγηθεί αυτοί οι μήνες έντασης και προβληματισμών.

Πηγή της Angelina, χαρακτηριστικά, δήλωσε στο αμερικάνικο People: Με τον καιρό συσσωρεύονταν όλο και περισσότερα -δεν ήταν ένα συγκεκριμένο πράγμα. Αγάπησε αυτόν τον άντρα για αρκετά χρόνια, και (το διαζύγιο) δεν είναι κάτι που το αποφασίζεις παρορμητικά.

brad-pitt-angelina-jolie-divorce-flirting

Από την άλλη, πηγή από την πλευρά του Brad Pitt δήλωσε, επίσης στο People, πως ξεκάθαρα υπήρξε ένα σημείο πέρα από το οποίο εκείνη δεν μπορούσε να αντέξει περισσότερο. Και σε σχέση με το πότε ενημερώθηκε ο ίδιος ο Pitt για το διαζύγιο, η ίδια πηγή δήλωσε, πως η Jolie του το είπε δύο μέρες πριν καταθέσει τα χαρτιά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες. Εκείνος της ζήτησε να το καθυστερήσει λίγο για χάρη των παιδιών και όχι για να σώσει το γάμο αλλά εκείνη τον αγνόησε -"για την υγεία της οικογένειας", όπως εξηγεί η δική της πηγή.

Σε κάθε περίπτωση, οι πηγές και των δύο πλευρών δηλώνουν πως οι δυο τους, Angelina και Brad, έχουν 6 παιδιά μαζί, αγαπιούνται πολύ και πως σίγουρα ο ένας θα συνεχίσει να είναι στη ζωή του άλλου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.