CELEBRITIES

Η καλύτερη φίλη της Jennifer Aniston αποκάλεσε την Angelina Jolie "θεοπάλαβη"


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

22 Σεπτεμβρίου 2016

Jennifer-15b-1.jpg

Δύο πράγματα μας άφησαν άφωνους από τα τελευταία celeb news, ο χωρισμός του πιο ταιριαστού ζευγαριού στον κόσμο, Angelina Jolie και Brad Pitt, η αξιοπρεπής στάση της Jennifer Aniston σε αυτή την είδηση βόμβα και τώρα ήρθε και το τρίτο... Η καλύτερη φίλη της Jennifer Aniston, Chelsea Handler, αφού έμαθε τα νέα από την κολλητή της σχολίασε στο βραδινό talk show της, την σχέση του διάσημου ανδρόγυνου από την αρχή της γνωριμίας τους μέχρι και τον γάμο τους και αποκάλεσε την Angelina "θεοπάλαβη", συγκεκριμένα η φράση που χρησιμοποίησε ήταν "f--king lunatic".

Η Chelsea, δεν αρκέστηκε στον παραπάνω χαρακτηρισμό και συνέχισε λέγοντας ότι ο Brad και η Angelina έλεγαν ότι δεν θα παντρευτούν και εκείνη από την αρχή ισχυριζόταν ότι θα παντρευτούν μόλις έρθει το διαζύγιο μεταξύ τους. Έκανε εικασίες για το τι πήγε στραβά στην σχέση αυτή... Η καυστική παρουσιάστρια είπε αφού ο Brad κάπνιζε και έπινε πολύ, γιατί δεν πήγε σε κάποιον ειδικό να θεραπευτεί;! Μάλλον, γιατί ο ίδιος ενώ θα μπορούσε να ήταν σε ένα σπίτι στην λίμνη Como, παρέα με τους φίλους του George Clooney και Matt Damon, επέλεξε να είναι σε ένα σπίτι με 85 παιδιά και μιλώντας 15 διαφορετικές γλώσσες. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί είναι παντρεμένος με μια παλαβή.

Παρόλα αυτά η διάσημη Chelsea Handler, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα λέγοντας ότι είναι η τελευταία φορά που μιλά στην τηλεόραση για αυτό και όσοι θέλουν ας την ακολουθήσουν στο Twitter της!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.