CELEBRITIES

O Brad Pitt στο στόχαστρο του FBI για ενδοοικογενειακή βία. Να το πιστέψουμε;


23 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με το διαζύγιο που συγκλόνισε τη διεθνή showbiz! Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Angelina Jolie να πήρε τη μεγάλη απόφαση μετά από καυγά του Brad Pitt με τον 15χρονο γιο του ζεύγους, Maddox.

Οι φήμες υποστηρίζουν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα εν ώρα πτήσης μέσα σε ιδιωτικό jet της οικογένειας, με το περιβάλλον του ηθοποιού βέβαια να υποστηρίζει ότι τίποτα τέτοιο δεν ευσταθεί. Η Angelina πάντως έχει επιστρατεύσει τις αρχές, με το FBI να διεξάγει ήδη έρευνα ως προς το πρόσωπο του Brad, καθώς ένα περιπολικό εθεάθη έξω από το σπίτι τους στο Hollywood όπου διαμένει ο ηθοποιός - η Angelina και τα παιδιά φημολογείται πως μένουν σε μία κατοικία στο Malibu.

Αν και δεν θέλουμε να πιστέψουμε τις συγκεκριμένες κατηγορίες, είμαστε πραγματικά περίεργες να δούμε πώς θα εξελιχθεί η όλη ιστορία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.