Η Marion Cotillard απαντάει σε όλες τις φήμες με ένα post στο Ιnstagram

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016
CDM_714032.jpg

Το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie έπεσε σαν βόμβα την προηγούμενη βδομάδα και τα σκάγια δεν πήραν μόνο το ζευγάρι αλλά και τη Marion Cotillard καθώς όλα τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι εκείνη ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Και το τελειωτικό χτύπημα ήρθε από το περιοδικό Closer το οποίο δημοσίευσε ότι η Γαλλίδα ηθοποιός είναι έγκυος, αφήνοντας υπονοούμενα ότι το παιδί είναι του Brad. Μετά από όλα γράφτηκαν η Cotillard αποφάσισε να απαντήσει η ίδια με μια ανάρτηση στο Ιnstagram όπου παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της, διευκρίνισε όμως ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Brad Pitt και ότι ο μόνος άνδρας της ζωής της είναι ο Γάλλος σύζυγος της. Δείτε τι έγραψε η πανέμορφη ηθοποιός

«Αυτή θα είναι η πρώτη και η τελευταία αντίδραση στα γεγονότα που κυκλοφορούν εδώ και 24 ώρες. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω ή να παίρνω στα σοβαρά όσα λέγονται, όμως καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει και επηρεάζει τους ανθρώπους που αγαπώ πρέπει να μιλήσω δημόσια και να τοποθετηθώ. Καταρχάς πριν πολλά χρόνια συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Επίσης, σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, θέλω να πω ότι είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Όλη αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν με αγχώνει. Και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους κακεντρεχείς που βγάζουν τόσο εύκολα συμπεράσματα, ειλικρινά εύχομαι ταχεία ανάρρωση.»

Και καταλήγει η ηθοποιός στέλνοντας τις ευχές της στους Brad Pitt και Angelina, τους οποίους σέβεται βαθύτατα και τους εύχεται να βρουν ειρήνη μετά από αυτή την άσκημη κατάσταση που βιώνουν. Με αυτό τον τρόπο η Cotillard έβαλε τέλος στις φήμες που την ακολουθούσαν τις τελευταίες ώρες.